NEESSEN ACADEMY
Instelling, doorzettingsvermogen en talent, drie belangrijke
eigenschappen voor een ruiter

Neessen Equestrian werkt op een prachtig vernieuwde paardenlocatie in hét hippische hart van Nederland.

Video afspelen

NEESSEN ACADEMY

Instelling, doorzettingsvermogen en talent, drie belangrijke eigenschappen voor een ruiter. Wat wij met dit trainingsprogramma willen bereiken is de bewustwording van het feit dat goed leren paardrijden dé basis is voor duurzame succesvolle groei van ruiter en paard.

Met dit programma gaan wij intensief aan de slag met verschillende facetten van de paardensport, waaronder dressuur, springen, algemene kennis met betrekking tot het paard en zijn omgeving, presentatie, mentaliteit en stable management.

JAARPROGRAMMA HORSEMANSHIP

SPRINGTRAINING

Leren lukt niet alleen door eindeloos te springen, een goede basis komt vanuit de dressuur. Een dressuurmatige voorbereiding is van essentieel belang, hierin ontwikkelt de ruiter een gevoel voor tempo en balans en leert afstanden in te schatten. De ruiter leert bovendien wat er zich afspeelt in het paard. Wij bieden de volgende trainingen aan; springtraining, dressuurmatige training, individueel en clinics.

ZOMER TRAINING

Interessant voor mensen uit het Midden-Oosten en andere landen waar het zomers te heet wordt om paardensport uit te oefenen, of voor mensen die hier hun trainingskamp willen houden omdat Midden Limburg het paardensportcentrum van Nederland is, veel wedstijden en trainingsgelegenheden in een relatief kleine compacte omgeving.

CONCOURSEN

Trainings/oefenconcoursen organiseren op het Hippisch Centrum en/of naar trainings/oefenconcoursen in de de buurt. Organisatie van vervoer zijn voor paard en ruiter is exclusief, op aanvraag kunnen we dat organiseren.

Meer informatie

Bel ons

We zijn te bereiken op het nummer: +31642137882 en
+31610088978

Mail ons

Je kunt ons mailen via info@neessen-equestrian.com

reCAPTCHA
nl_NLNederlands